Pracownia Wędlin JAGUL to firma, która ma na celu przypomnienie nam wszystkim prawdziwe smaki wychodzące z masarni. Marynowane i potem wędzone nad olchowo dębowym ogniskiem szynki oraz kiełbasy mają niepowtarzalny smak i aromat, który otrzymujemy również dzięki stosowaniu jedynie naturalnych przypraw. Zachowujemy tradycje w smaku i wykonaniu.
Opierając się na dwudziestoletnim doświadczeniu potrafimy również łączyć tradycję z nowoczesnością. Efektem tego są nasze firmowe wyroby, których nie kupi się nigdzie indziej. Naszą Pracownię można porównać do manufaktury, gdzie do każdego produktu jest włożone 100% serca i chęci do działania. W skutek tego wychodzi coś czego wielkie firmy masarskie nie są w stanie osiągnąć przy produkcji masowej.
Jako mała lokalna firma również chcemy współpracować z prywatnymi, małymi sklepami, aby ich klienci nie szli do supermarketów, a wspierali lokalnych przedsiębiorców i w zamian mogli dostać produkty jak najwyższej jakości.