#KupujŚwiadomie z kefirem ROBICO. Nasz partner biznesowy w AKCJI!

Autor: admin
Data: 05.05.2020
Kategoria: Marketing

 

Kefirów Robico chyba nie musimy Państwu przedstawiać! Nasz wieloletni partner biznesowy na samo hasło #KupujŚwiadomie! zachował się jak rasowy gracz. Komplet materiałów w niecałe 15 minut! Taki patriotyzm to my rozumiemy! Misją  ROBICO jest oferowanie klientowi świeżego, czystego i całkowicie naturalnego produktu mlecznego o najwyższej jakości i nieprzeciętnym smaku. Firma konsekwentnie dąży do tego stosując nowatorskie metody produkcji oraz innowacje w dziedzinie technologii mleczarskiej (produkcja mleka spożywczego metodą mikrofiltracji). Jednocześnie stara się zachować, tam gdzie to jest możliwe i uzasadnione, tradycyjne receptury i sposoby produkcji (tzw. termostatowa, inspirowana tradycją, produkcja kefiru).

 

 

ROBICO postawiło sobie za zadanie wpływać działaniami marketingowymi i PR na kształtowanie zdrowych nawyków żywieniowych i prawidłowych wyborów wśród konsumentów. Stąd aktywny charakter działań marketingowych firmy. Firma oferuje przetwory mleczne o najwyższych standardach jakościowych i w najlepszych
opakowaniach – butelki HDPE o wysokiej barierowości do kefiru i maślanki. ROBICO podejmuje wszystkie te działania bo wie, że mleko i jego przetwory są jednymi z najwartościowszych i najbogatszych pod względem odżywczym produktów spożywczych. Już Hipokrates wiedział o tym i pisał w swoich dziełach.

 

 

Robico dołączyło właśnie do kolejnej akcji wspierającej żywienie służb medycznych podczas walki z epidemią Covid-19! 🥰😊 DlaSygnał – Pogotowie Gastronomiczne Warszawa firma przekazała spory zapas kefirów, maślanek i mleka, które posłużą jako uzupełnienie pełnowartościowych i pysznych posiłków 😋

 

Pogotowie gastronomiczne to inicjatywa ludzi dobrej woli, darczyńców – jedni przekazują produkty, inni przyrządzają z nich potrawy dla medyków, a jeszcze inni deklarują dowóz posiłków do placówek medycznych. Akcja rozpoczynała się od 60 obiadów, dzisiaj jest ich blisko 1000 szt.!

 

 

Cenimy ROBICO nie tylko za postawę i poziom współpracy, ale też za fantastyczne przepisy! Zobaczcie jakie cuda można wyczarować z naszych POLSKICH PRODUKTÓW! Czy kiedykolwiek przyszło Wam do głowy, żeby zrobić zupę-krem z fasolki szparagowej i maślanki? Jeśli nie, to właśnie macie okazję spróbować! 😁Będzie pyszna z dodatkiem chrupiących domowych grzanek. 🥰😋

 

 


Przepis i wartości odżywcze znajdziecie w zakładce Przepisy! Smacznego w imieniu Robico życzy autorka przepisu – Dietetyk Aneta Strelau, dietetyk kliniczny (www.strelau.pl)