Tandem naszych produktów OSM w Radomsku z Pszczółka Fabryka Cukierków nie należał do najłatwiejszych. Jak zagospodarować w przepisach… cukierki? To było nie lada wyzwanie. Na szczęście nasi blogerzy poradzili sobie z naszym duetem wzorowo, wychodząc z akcji bez szwanku. Totalne zaskoczenie, jeśli chodzi o przepisy. Szczerze? Nie wiedzieliśmy nawet, że tak można.
Zapraszamy Was do świata naszych pyszności! Pod każdym zdjęciem będą zamieszczone odnośniki do przepisów w wybranych kanałach komunikacji. Życzymy chwil pełnych inspiracji! Na pierwszy rzut idzie…
Ciasto marchewkowe z pyszną cynamonową kruszonką, masłem Hej! i migdałami. Przepis inspirowany książką „Słodkie cztery pory roku” wydaną przez Polski Cukier.
Autor Lady Hashi
Odkryj podobną inspirację na blogu Lady Hashi
Jogurt o smaku bananowym na bazie jogurtu Hej! z migdałami, rodzynkami, orzechami od Bakallandu i słonym karmelem uzyskanym z cukierków Pszczółki
Autor Kulinaria Mani
Bezglutenowy snickers z masłem Hej!, dużą ilością zdrowych bakalii z mieszanki studenckiej od Bakalland, zalany słonym karmelem, z dodatkową “atrakcją” cukierkami toffi od Pszczółki
Autor Lady Hashi
Odkryj podobną inspirację na blogu Lady Hashi
Trifle z kremem o smaku Bubble Bee od Pszczółki i toffi z owocami na mleku i kremówce Ale!
Autor Lady Hashi
Odkryj podobną inspirację na blogu Lady Hashi

Autor Kulinaria Mani