Tandem naszych produktów OSM w Radomsku z Pszczółka Fabryka Cukierków nie należał do najłatwiejszych. Jak zagospodarować w przepisach… cukierki? To było nie lada wyzwanie. Na szczęście nasi blogerzy poradzili sobie z naszym duetem wzorowo, wychodząc z akcji bez szwanku. Totalne zaskoczenie, jeśli chodzi o przepisy. Szczerze? Nie wiedzieliśmy nawet, że tak można.

 

Zapraszamy Was do świata naszych pyszności! Pod każdym zdjęciem będą zamieszczone odnośniki do przepisów w wybranych kanałach komunikacji. Życzymy chwil pełnych inspiracji! Na pierwszy rzut idzie…

 

Ciasto marchewkowe z pyszną cynamonową kruszonką, masłem Hej! i migdałami. Przepis inspirowany książką „Słodkie cztery pory roku” wydaną przez Polski Cukier.

 

 

Autor Lady Hashi

 

Odkryj podobną inspirację na blogu Lady Hashi

Sprawdź przepis na Facebooku

Zobacz przepis na Instagramie

 

Jogurt o smaku bananowym na bazie jogurtu Hej! z migdałami, rodzynkami, orzechami od Bakallandu i słonym karmelem uzyskanym z cukierków Pszczółki

 

 

Autor Kulinaria Mani

 

Sprawdź przepis na Facebooku

Zobacz przepis na Instagramie

 

Bezglutenowy snickers z masłem Hej!, dużą ilością zdrowych bakalii z mieszanki studenckiej od Bakalland, zalany słonym karmelem, z dodatkową “atrakcją” cukierkami toffi od Pszczółki

 

 

Autor Lady Hashi

 

Odkryj podobną inspirację na blogu Lady Hashi

Sprawdź przepis na Facebooku

Zobacz przepis na Instagramie

 

Trifle z kremem o smaku Bubble Bee od Pszczółki i toffi z owocami na mleku i kremówce Ale!

Autor Lady Hashi

 

Odkryj podobną inspirację na blogu Lady Hashi

Sprawdź przepis na Facebooku

Zobacz przepis na Instagramie

 

Maślane ciasteczka na maśle Hej! z witrażykiem owocowym z cukierków gumiaków od Pszczółki

 

 

Autor Kulinaria Mani

 

Sprawdź przepis na Facebooku

Zobacz przepis na Instagramie